Lifestyleprogrammet

Live, love and laugh. Visst handlar det om det? Att må bra och leva det fullt ut. Att ta vara på varje stund. Då måste också kroppen må bra och få rätt energi. Lifestyle-programmet hjälper dig att komma i form med allt från rätt kost till en “mental detox”.

Ett helt program för din hälsa.
Och för hela dig.

Det sägs att för att kunna älska måste du först älska dig själv. Övervikt är ett problem för över hälften av svenskar i vuxen ålder. Och självklart kan man älska sig själv, trots lite övervikt, men visst är det enklare att både älska och skratta när kroppen mår riktigt bra?

Att gå omkring hungrig eller att bara dra ned på kolhydraterna är inte lösningen. Då är risken stor att du går upp i vikt lika snabbt igen. Nej, kroppen behöver få sin energi för att hålla vikten. Men den behöver rätt energi, på rätt sätt.

För mer djupgående information om Lifestyle-programmet titta på denna kursvideo.

Det här hjälper Lifestyle-programmet dig med. Att det heter så är ingen slump. Det handlar om att förändra hur vi tänker – utöver vad vi äter och gör. Ett program som är baserat på beprövad kunskap. Med Lifestyle-programmet kan du komma i form utan att ersätta måltider. Utan att gå hungrig. Och utan någon avancerad träning.

Vill du hellre läsa om Lifestyle-programmet istället för att titta på kursvideon så kan du klicka här »

När jag kom i kontakt med Lifestyle-programmet var jag sockerberoende, alltid stressad och hade ett humör och ork som åkte bergodalbana. Idag ett halvår senare, har jag gått från klädstorlek 44 till 36. Wow! Jag har sjukt mycket energi. Jag orkar och klarar av sådant jag aldrig trodde varit möjligt.

Linda, 31, Stenungsund

Det unika med Lifestyle är vår Community. Här kommer du kunna ta del av en gemenskap som inte finns någon annanstans. Vi delar med oss av våra erfarenheter av Lifestyle-programmet samt pushar och stöttar varandra. Vi har kunder som går Lifestyle-programmet och kunder som enbart dricker våra produkter. Vi organiserar MeetUps i hela Sverige och träffas för att bonda och ha kul helt enkelt! Ta steget in i värmen.

Du får:

 • Kostnadsfri vägledning via Lifestyle Community
 • Beprövad kostplan
 • Instruktionsvideo
 • Uppföljningssamtal
 • Du får ett kostplan med matschema och veckovis inköpslista för hela månaden.
 • Resultatgaranti*

* Om du följer programmet

 

Det unika du får:

 • Du får ta del av vår Community där likasinnade människor strävar mot samma mål. Därför blir det betydligt lättare att nå sitt mål.

 

Kostnad:

 • mellan 28 och 39 kr/dag beroende på paket, du väljer det som passar dig.

Så här fungerar det

Alla dieter som fungerar bygger på att du tar in färre kalorier än du gör av med. Då minskar kroppsfettet, men i de flesta fall också muskelmassan. Eftersom ämnesomsättningen då blir lägre, är det lätt hänt att gå upp i vikt igen. En obalanserad kost sätter dessutom kroppen i ett tillstånd som kallas ketos. Kroppen blir försurad. Den blir även inflammerad, vilket bidrar till att göra viktnedgången så jobbig.

Vad är det då som gör Lifestyle-programmet annorlunda än LCHF och andra lågkolhydratdieter, eller att äta som på stenåldern? Man kan säga att det innehåller det bästa av det bästa från olika inriktningar. En ketogensk kostplan, det bästa av låginflammatorisk kost, låga GI-värden och en “mental detox”, som vi kallar det. En detox som handlar om hela dig, dina vanor och sättet att tänka.

Programmet pågår i 28 dagar, följt av en stabiliseringsperiod på två månader.

Du får en kostplan med recept och färdiga inköpslistor. Kosten är ketogen – alltså mycket effektiv för fettförbränning. Den är låg på kolhydrater, men hög på proteinrika råvaror som fågel, fisk, ägg, skaldjur och rött kött. Dessutom de flesta grönsaker som växer ovan jord. Och du inte bara får, utan ska äta så mycket så att du blir mätt. Varken mer eller mindre.

Våra kunders berättelser

Kroppen behöver näring och mineraler

För att programmet ska fungera fullt ut behöver du närings- och mineraltillskott. Och just sådana som är sammansatta för att ge rätt effekt och av rätt kvalitet. Du behöver också aminosyror för att motverka att du förlorar muskelmassa. Och som med alla produkter, finns det bättre och sämre varianter. De du behöver hittar du hos Lifestyle.

Nu är det dags!

För visst är det dags att komma igång med en fräsch och nyttig förändring? Då kan du vänta dig det här:

 • Sockersuget försvinner totalt efter 2-3 dagar.
 • Kroppen rensas på slaggprodukter.
 • Du går ner mellan 5 och 8 kg de första 28 dagarna.
 • Du får betydligt mer energi och motivation.
 • Normal mat 4 gånger om dagen. Du ska inte gå hungrig.
 • Du får ett kostplan med matschema och veckovis inköpslista för hela månaden.
 • Ett rekommenderat kvalitativt näringstillskott för optimalt resultat.

Programmet är perfekt för dig med högt eller lågt blodtryck, höga blodfetter eller högt blodsocker. Eller för dig som bara vill komma i bättre form.

Allt det här till priset av endast 39 kronor per dag. Det är vad fyra tomater kostar. Och väljer du baspaketet är det inte mer än 28 kr per dag.

Klicka på “Beställ” för att gå vidare och anmäla dig till Lifestyle-programmet. Då får du också tillgång till ett helt community med andra människor som kan stötta och inspirera dig.

Redo att sätta igång?