Kosttillskott

Din hälsa är värd mer än en vanlig multivitamin.

Aldrig har maten varit billigare – men den har heller aldrig innehållit mindre näring. För att få rätt effekt, och må bra, behöver kroppen rätt näring. Då krävs det mer än en multivitamin.

Den romantiska bilden av jordbruket och mat “från jord till bord” är tyvärr mest just en romantisk bild. Grunden för bra livsmedel är en bra jordbruksmark. Och det är en resurs som ständigt utarmas i takt med rationalisering, tidiga skördar, långa transporter och allt hårdare konkurrens.

Det blir alltså allt svårare att äta bra mat. Och därför är det förstås också svårare att få i sig de vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som kroppens celler behöver.

Rätt kosttillskott är en viktig pusselbit för att skapa balans och må bättre. Ja, en viktig del i din livsstilsförändring. Särskilt viktigt är det om du har ett lägre energibehov, och därför får i dig mindre näring. Eller om du äter mycket näringsfattig mat med mycket “tomma” kalorier.

Dokumentären Sista skörden

Lifestyle produkter

På LifeStyle jobbar vi med lifestyle produkter. Och det gör vi av en viktig anledning. Det är skillnad på kosttillskott och kosttillskott, på samma sätt som det är skillnad på diskmedel och diskmedel. Förutom att kosttillskott handlar om din hälsa. Och Lifestyle produkter är mycket bra sammansatta. De är målfokuserade och framtagna exempelvis för olika elitidrottares olika behov. Men de passar alla, inte minst dig som går igenom LifeStyle-programmet.

Produktsäkerhet

När det handlar om hälsa, vill man förstås vara säker på tryggheten i sina kosttillskott. Att veta vad man stoppar i sig, helt enkelt. Och där kan du vara trygg. Produkterna framställs enligt GMP-riktlinjerna och ISO-9001. Det innebär omfattande kontroller av både råvaror och färdiga produkter.

Baspaketet

Baspaketet är tillräckligt för de flesta och består av tre produkter – Basepack, Energy och Recover. De två första tar du på morgonen, gärna tillsammans. Och Recover är för kvällen, innan du går och lägger dig.

Alla produkter blandar du i ett glas vatten och dricker. De fettlösliga näringsämnena har gjorts om till vattenlösliga, vilket även kroppen själv gör. Produkterna hjälper kroppen, så att all näring tas upp snabbt och effektivt. Dessutom smakar det gott.

Lifestylepaketet

Lifestyle-paketet är anpassat till lifestyle-programmet. Det består av Baspaketet men innehåller också aminosyror i form av L’Arginin för extra energi och kraft samt fler mineralkomplex.

Våra kosttillskott

Lifestyle basepack

Basepack är grunden. En morgondrink (1 påse i ett glas vatten) som du tar på tom mage på morgonen.  Den innehåller 32 växtbaserade enzymer som behövs för att bryta ned maten. En basförsörjning som spjälkar protein och hjälper till att bryta ned kolhydrater och fett.

 

Basepack innehåller bland annat:   

  • Fyra olika slags fibrer från havre, äpple, ris och ärtor.
  • Näringsämnen från 1,5 kg frukt och grönsaker.
  • Massor av antioxidanter som skyddar kroppen.

 

Allt är gluten- och laktosfritt.

Lifestyle Energy

En morgondrink som du med fördel tar tillsammans med Basepack. I den får du B- (inklusive B12) och C-vitamin, brunalgextrakt och Guarana (ett slags koffein som piggar upp). Energy innehåller vitamin B3 (Niacin). Ämnet vidgar blodkärlen och hjälper till att sprida näringsämnena i kroppen. Därför kan du känna en lätt brännande eller stickande känsla, medan blodet sprids snabbare i kroppen.

Lifestyle Recover

Recover tar du på kvällen, innan läggdags. Framför allt innehåller Recover viktiga mineraler som bygger upp och städar kroppen.

Mangan – bygger upp skelettet och driver på enzymaktiviteten
Selen – en viktig antioxidant som verkar utrensande och stabiliserar immunsystemet
Kalcium – behövs för starka ben och tänder
Koppar – bidrar till skelett- och blodbildning samt till metaboliseringen
Zinc – stärker immunförsvaret och bidrar till metaboliseringen av protein, fett och kolhydrater
Krom – Stabiliserar blodsockernivån och är viktig vid viktnedgång
Magnesium – Viktig för metaboliseringen

Lifestyle Recover har också D-vitamin för att minska risken för benskörhet samt motverkar överförsursning av kroppen. Precis som de andra produkterna i Baspaketet är Lifestyle Recover gluten- och laktosfritt.

NOxL’arginin

Aminosyror i form av L’Arginin. NOxL’arginin är en holistisk kombination av naturliga ingredienser med synergistiska effekter. NOxL’arginin innehåller bioaktiva ämnen, sekundära växtföreningar och aminosyror. Dessutom innehåller det naturliga, högkvalitativa grönt äppel-, vindruve- och röd spenatextrakt. Högvärdigt L-Arginin och L-Citrulin.

Så säger våra kunder